Travmatolog

SPECIALISTIČNI PREGLED - SPECIALISTIČNA TRAVMATOLOŠKA POSVETOVALNICA

V okviru centra Althea deluje tudi specialistična travmatološka posvetovalnica, kamor Vas vabimo na samoplačniški specialistični pregled pri vrhunskih specialistih travmatologih.

Travmatološki specialistični pregled 
Pregled in posvetu pri specialistu travmatologu Vam svetujemo v primeru težav povezanih z gibalnim sistemom (poškodbe, razna obolenja, bolečine).
Pregled in posvet sta osnova za napotitev na dodatno diagnostiko, v kolikor je ta potrebna, ali za oblikovanje priporočil glede zdravljenja (fizioterapija, …).

Naročanje in informacije, telefon:+ 386 4 531 69 75
Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

V času terapij se Vam želimo popolnoma posvetiti in smo zato na telefone dosegljivi le občasno, prosimo Vas, da nam na telefonski tajnici pustite sporočilo z Vašim imenom in kontaktno številko in vrnili Vam bomo klic. Hvala lepa za razumevanje.

Brez čakalne dobe!
Zavarovanci Adriatica Slovenice lahko koristijo storitve iz Zavarovanja Samoplačniške storitve v specialističnih ambulantah brez čakalne dobe.

Zavarovanje lahko sklenete že od 4,56 EUR mesečno v paketu Specialisti in zdravila. Rekreativni ali vrhunski športniki pa imate na voljo Paket Športnik že od 6,48 EUR mesečno.

Kako do brezplačnega pregleda brez čakanja?
Sklenite paket Specialisti in zdravila ali Paket Športnik. Ko boste od zdravnika dobili napotnico za specialista ali fizioterapijo, pokličite Zdravstveno asistenco AS na 080 11 10, ki bo v dogovoru z vami uredila kar najhitrejši obisk pri specialistu. V samoplačniški ambulanti ne boste plačali ničesar (izjemoma le vnaprej dogovorjeno soudeležbo). Stroške zdravljenja in preiskav bo za vas plačala zavarovalnica. Zavarovanje velja za bolezni in nezgode.

Za več informacij obiščite www.as.si ali pokličite na 080 11 10, z veseljem vam bodo svetovali.