Pogoji prijave na delavnice

Naši tečaji in delavnice potekajo v majhnih skupinah, zato Vas prosimo za obvezne predhodne prijave. Hvala.
Prosto mesto na tečaju si zagotovite z nakazilom nevračljivega depozita 50€ (petdeset), dokončno udeležbo pa potrdite s plačilom preostalega zneska najkasneje 7 (sedem) dni pred predvidenim začetkom tečaja/delavnice.

račun: SI56 0312 7100 0555 717
prejemnik: Althea d.o.o., Železniška ul. 5, 4248 Lesce
namen: naziv tečaja/delavnice (npr. Shiatsu)
sklic: datum izvedbe (npr. 00 ddmmllll - dan mesec leto)

Ob prijavi nam na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefon: 040 81 85 85 pošljite še en vaš kontaktni podatek (ime & priimek, elektonski naslov ali mobitel številka) za obvestila o morebitnih spremembah terminov.

Tečaji bodo izvedeni v primeru zadostnega števila prijav (najmanj 4 udeleženci, razen če ni pri posameznem tečaju to določeno drugače), pridržujemo si pravico do spremembe terminov.

Tečajnik ima pravico do odpovedi udeležbe na tečaju na prijavnem mestu, kjer se je prijavil. V primeru, ko tečajnik odpove udeležbo, ima Althea® pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi v višini 50 eur. Odpoved mora tečajnik izvajalcu sporočiti najkasneje 3 (tri) dni pred predvidenim pričetkom tečaja.

Zahtevka za povračilo kupnine ni mogoče uveljavljati po datumu začetka tečaja, kakor tudi ne za čas neizkoriščenega dela tečaja.

V primeru, da Althea® odpove tečaj, ima tečajnik pravico do celotnega povračila vplačane kupnine tečaja.

Med tečajem lahko tečajnik prekine izobraževanje na svojo željo, ustno ali s pisno izjavo o prekinitvi. Če tečajnik med tečajem prekine izobraževanje nima pravice do povračila stroškov ali kupnine, ne delno ne v celoti.

V primeru odpovedi programa na lastno željo tečajnika ali zaradi višje sile, ne da bi za to obstajali razlogi na strani izvajalca zaradi nepravilno opravljene storitve, stranka nima pravice zahtevati povrnitve kupnine ali znižanja cene.

V kolikor tečajnik med tečajem po svoji želji spremeni program oziroma ne nadaljuje po programu, ki je sestavni del tečaja v izvedbi Althea® d.o.o., se šteje, da je tečajnik odstopil od pogodbe med tečajem. Tudi v tem primeru nima pravice do povračila stroškov ali kupnine, ne delno ne v celoti. V tem primeru pa je tečajnik odgovoren za stroške in škodo, ki jo je s spremembo programa povzročil izvajalcu.

Althea® si pridržuje pravico do odpovedi tečaja ali do spremembe programa, najkasneje 3 (tri) dni pred predvidenim pričetkom, če se za tečaj ne prijavi potrebno število tečajnikov, to je najmanj 4(štirje), razen če ni pri posameznem tečaju določeno drugače.

Althea® ne more prevzeti odgovornosti za spremembe programa zaradi nastopa kakršnekoli višje sile med potekom programa. V teh primerih lahko tečajnikom zagotovi storitve v spremenjeni obliki, glede na obstoječe možnosti.

oznake, pojmi uporabljeni v tekstu:
tečaj = tečaj, delavnica, predavanje vadba, ostali dogodki
tečajnik = udeleženec tečaja, delavnice, predavanja, ostali dogodki, vadba
izvajalec = Althea® d.o.o. in pogodbeni izvajalci v imenu Althea® d.o.o.
kupnina = znesek plačila tečaja, delavnice, predavanja, ostalih dogodkov, vadbe
Splošni pogoji poslovanja veljajo od 01.01.2010 dalje in se uporabljajo do objave novih.