Nena Veber, INLPTA NLP Trenerka in Master Coach

Verjamem. V življenju ni naključij. Na-ključ-je. So le ključi. Življenje nam jih ponudi. Na nas je, da smo pozorni. Da zaznamo, vidimo, slišimo, čutimo kaj se nam dogaja. Da te ključe prepoznamo. Smo nanje pripravljeni? Jih upamo vzeti. Odkleniti naslednja vrata na naši poti razvoja. Zakorakati svojim izzivom nasproti.

Kdo sem, kaj počnem, kaj vam imam povedati?
Moja Katja in Mark pravita, da sem multipraktik. Včasih prav otročja, mami nooo!!! Odštekana, taka fina, ko si v svojem elementu, pravi mojko. Sem ponosna na to. Da se nisem pozabila igrati. Ostati igriva. Po duši sem mavrični metulj. Ki verjame, da so sanje zato, da jih sanjamo. Uresničujemo. Živimo. Letimo. Se sebe ne bojimo. Da si zaupamo. Da upamo. 
Največji osebni izziv v življenju mi je, kot “Delfinu” Sergia Bambaren-a, premagati meje znotraj sebe in jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je to mogoče. To mi je vodilo pri delu. Z Vami ki želite, tako kot jaz, iz sebe iztisniti tisto najboljše, kar prinašamo s seboj v ta prostor in čas. Globoko verjamem, da tudi Vi zapisa o centru Althea® in naših terapijah niste našli po naključju.

Namenjen Vam je. Ker ga potrebujete prav v tem trenutku. Veselilo me bo, če boste vzeli svoj ključ, nas boste poiskali in obiskali. S sodelavci bomo počaščeni, če boste zaupali prav nam. Da Vam pomagamo odpraviti bolečine. Pozdraviti poškodbe. Zaceliti rane. Zadihati. Ponovno zaživeti v ravnovesju. Se dobro počutiti.

V Althea® centru se ukvarjam z NLP treningi in coachingomIMT® intuitivnimi mentalnimi treningi, team-buildingom. Vrhunskih športnikov, poslovnežev, rekreativcev, podjetij in teamov. Celostnim osebnostnim svetovanjem. Vsem, ki ste se pripravljeni začutiti, sprejeti. Preseči svoje »meje«. Omejujoča prepričanja, vzorce delovanja in razmišljanja. Vodim programe promocije zdravja

Osebne življenjske preizkušnje so mi bile neprecenljivo darilo. Pomagale so se mi spoznati. Videti, kaj se mi dogaja. “Ravno zdaj, pa ravno meni”. Začutiti. Razumeti kako delujemo. Se poslušati, kako si pomagati.

Že kot "otrokinja" sem sanjala, da bom pomagala ljudem. Jih poučevala. Hotela študirati jezike, medicino, ekonomijo, psihologijo. Verjela, da mi bo uspelo. Ko bo čas.
Za moj na-ključ-je. Na Filozofski fakulteti v Ljubljani zaključila študij Germanistike kot profesorica angleškega in nemškega jezika s književnostjo.

Vedno sem hotela premikati meje možnega višje. In sem jih. Na ta način preizkušala svoje sposobnosti. Po zaključenem študiju sem leta 1993 odprla eno prvih zasebnih jezikovnih šol. Tuje jezike smo poučevali tudi v »alfa stanju zavesti«. Za tiste čase prava revolucija. Danes uveljavljena tehnika. Živela sem svoje »jezikovne sanje«.

V letih 1997 do 2000 je naša družinica živela v Nemčiji. Začela sem se posvečati raziskovanju mentalne dinamike. Osebnostne rasti. Preizkušala energijske in intuitivne tehnike. Po vrnitvi sem od leta 2000 do 2007 delala v gospodarstvu. Na vodstvenih in vodilnih mestih v koncernu Mercator. Izpolnila se mi je še »ekonomska« mladostna želja. Zdrav način življenja in prehrane sta moje osebno vodilo. Luč sveta sta ugledala v projektu “5 na dan”, ki sem ga pripravila za Mercator. Poln vitaminov še danes živahno živi svoje mavrično, barvito življenje. Tako kot tudi jaz osebno.

Ves čas se dodatno izobražujem. To me osrečuje in izpolnjuje. Spoznavam energijske, intuitivne, mentalne tehnike dela. Jih preiskušam na sebi. Pomagajo mi biti v harmoniji s seboj in svojo okolico. Svoje izkušnje in spoznanja na delavnicah, osebnih srečanjih in coachingih uspešno prenašam na Vas kliente, s katerimi sodelujem. Če to želite.

Moja strokovna izpopolnjevanja med drugim vključujejo:

 • IMT® intuitivni mentalni inštruktor in trener (1999)
 • Tecar® terapevt (2008)
 • Bionic care® inštruktor in terapevt (2009)
 • Theta healing DNA praktik I. in II. (2009)
 • RPT reference point praktik (2010)
 • Usui Shiki Ryoho Izvorni Reiki (osebno mojstrstvo, III A) (2014)
 • Energy Kinesiology TFH practitioner (2011)
 • starQI® inštruktor in terapevt (2013)
 • BARS®: Access Bars®, Access Energetic Facelift™, Body Process: Sight & Insight (2014-2015)
 • INLPTA NLP Master Coach (2012-2015)
 • INLPTA NLP Trenerka (2015-2016)

»Če verjameš, da zmoreš, ali če verjameš, da ne zmoreš, v obeh primerih imaš prav!« (Henry Ford)

Ker sem verjela da zmorem, sem leta 2008 sem ustanovila "mojo Altheo". Althea® center Zdravja in Harmonije. Tu delujeta vrhunska fizioterapija in center Zdravja & Harmonije. Poznana in priznana zaradi osebnega pristopa in celostne obravnave. Odličnih terapevtskih rezultatih. Tukaj uresničujem »medicinski« in »psihološki« del otroških sanj. Svojo srčno željo: pomagati sebi in tistim, ki to želite. Da skupaj ustvarimo prijaznejši svet. Za sobivanje vseh nas. Ki smo sopotniki in popotniki v tem času in prostoru.

Ni na-ključ-je, da so center Althea® našli, ko je bil njihov čas za nas, hokejist Anže Kopitar, biatlonec Jakov Fak, deskar na snegu Žan Košir, tenisač Blaž Kavčič, mojster borilnih veščin Denis Chorchyp, skakalec Peter Prevc, motociklist Miran Stanovnik, ultramaratonec Lojze Primožič, pokojna Jure Robič in Ruth Podgornik Reš. In še mnogo drugih vrhunskih športnikov, reprezentanc (biatlonska, skakalna, smučarska, nordijski kombinatorci, deskarji na snegu, tekači na smučeh, hokejisti, košarkaši, atleti, tekači in maratonci, boksarji…).

In vseh Vas, ki ste nas že obiskali. Zaupali svojo zgodbo, stisko, poškodbo v celjenje in zdravljenje. In Vas, ki pri nas še niste bili. Ki k nam še prihajate.
Boste vzeli svoj na-ključ-je? Nas obiskali. Veseli Vas bomo.