PON-PET/8.00-20.00

delovni čas po dogovoru

+ 386(0)4 531 69 75

informacije

info@althea.si

elektronska pošta

Železniška ulica 5, Lesce

kje se nahajamo

Verjamem. V življenju ni naključij. Na-ključ-je. So le ključi. Življenje nam jih ponudi. Na nas je, da smo pozorni. Da zaznamo, vidimo, slišimo, čutimo kaj se nam dogaja. Da te ključe prepoznamo. Smo nanje pripravljeni? Jih upamo vzeti. Odkleniti naslednja vrata na naši poti razvoja. Zakorakati svojim izzivom nasproti.

Največji osebni izziv v življenju mi je, kot “Delfinu” Sergia Bambaren-a, premagati meje znotraj sebe in jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je to mogoče. To mi je vodilo pri delu. Z Vami ki želite, tako kot jaz, iz sebe iztisniti tisto najboljše, kar prinašamo s seboj v ta prostor in čas. Globoko verjamem, da tudi Vi zapisa o Althea® centru Zdravja in Harmonije in naših terapijah niste našli po naključju.

Namenjen Vam je. Ker ga potrebujete prav v tem trenutku. Veselilo me bo, če boste vzeli svoj ključ, nas boste poiskali in obiskali.
S sodelavci bomo počaščeni, če boste zaupali prav nam. Da Vam pomagamo odpraviti bolečine. Pozdraviti poškodbe. Zaceliti rane. Zadihati. Ponovno zaživeti v ravnovesju. Se dobro počutiti.

»Če verjameš, da zmoreš, ali če verjameš, da ne zmoreš, v obeh primerih imaš prav!« (Henry Ford)
Ker sem verjela da zmorem, sem leta 2008 sem ustanovila "mojo Altheo". Althea® center Zdravja in Harmonije. Tu delujeta vrhunska fizioterapija in center Zdravja & Harmonije. Poznana in priznana zaradi osebnega pristopa in celostne obravnave. Odličnih terapevtskih rezultatih. 

Ni na-ključ-je, da so center Althea® našli, ko je bil njihov čas za nas, hokejist Anže Kopitar, biatlonec Jakov Fak, deskar na snegu Žan Košir, tenisač Blaž Kavčič, mojster borilnih veščin Denis Chorchyp, skakalec Peter Prevc, motociklist Miran Stanovnik, ultramaratonec Lojze Primožič, pokojna Jure Robič in Ruth Podgornik Reš. In še mnogo drugih vrhunskih športnikov, reprezentanc (biatlonska, skakalna, smučarska, nordijski kombinatorci, deskarji na snegu, tekači na smučeh, hokejisti, košarkaši, atleti, tekači in maratonci, boksarji…).

In vseh Vas, ki ste nas že obiskali. Zaupali svojo zgodbo, stisko, poškodbo v celjenje in zdravljenje.
In Vas, ki pri nas še niste bili. Ki k nam še prihajate.
Boste vzeli svoj ključ in nas obiskali? 
Veseli Vas bomo. 
Vljudno vabljeni.