PON-PET/8.00-20.00

delovni čas po dogovoru

+ 386(0)4 531 69 75

informacije

info@althea.si

elektronska pošta

Mnjenja uporabnikov

Maja Kokol

otroška animatorka, voditeljica in pevka
Verjamem v čudeže, pravljice in angele- eden izmed njih je zagotovo Nena. Hude preizkušnje, ekstremna žalost in strah pred »jutri« so okoliščine, ki so mi jo priklicale na pot. Sem velik optimist a lahko rečem, da mi brez njene pomoči skozi tisto obdobje ne bi uspelo – predvsem ne na takšen način.

Denis Chorchyp

mojster borilnih veščin
Kar sm hotu povedat je to: HVALA ALTHEA® IN VSI V NJEJ DA OBSTAJATE IN ME IZBOLJŠUJETE … RESPECT! Chorchyp

Jaka Muhar

atlet metalec kopja
Poškodbe v športu so neizogibne, tako da vsak športnik ve, kako pomembno je v takšnem obdobju poleg sebe imeti vrhunsko ekipo terapevtov. V Althea® centru zdravja in harmonije sem našel prav to, kar potrebujem.

Blaž Kavčič

vrhunski teniški igralec
S centrom zdravja in harmonije Althea® sem prvič v stik prišel pred dobrima dvema letoma, ko sem bil primoran svojega najboljšega prijatelja (teniški lopar) postaviti v kot zaradi natrganine pri narastišču zadnje lože. Od takrat se v težavah vedno obračam na njih.

Peter Prevc

reprezentanca Slovenije v smučarskih skokih
Terapije v centru Althea® lahko samo pohvalim. V center sem prvič prišel maja 2011 po zvinu gležnja. Profesionalno osebje in vrhunska nega sta pripomogla, da sem bil po enem tednu v polnem pogonu.

Anže Kopitar

hokejist NHL LA KINGS
Vsem športnikom in rekreativcem toplo priporočam zaradi svojih izkušenj, da v primeru poškodbe obiščejo fizioterapevtski center ALTHEA®, kjer bodo enako kot jaz deležni vrhunskih terapij.
S TECAR® terapijo, je moj gleženj takoj dobil več gibljivosti in tudi oteklina je bila veliko manjša, kar je pri mojih naporih bilo zelo pomembno, se posebej, ko je bilo treba obuti drsalko! Rezultati so videni že po parih terapijah!

Klemen Bauer

biatlonska reprezentanca
Sodelovanje s centrom Althea®, ter uporaba metod, ki jih nudi, je v veliki meri pripomoglo, da v vsem tem obdobju ni prihajalo do poškodb ter bolezni, kar je posledično pomenilo napredek na tekmovanjih najvišjih ravni.

Ruth Podgornik Reš

ultramaratonka
Bila sem v veliki stiski. Mesec dni pred Špartatlonom sem staknila poškodbo. Imela sem srečo, da me je pot zanesla v Altheo. Že po treh terapijah sem začutila neverjetno olajšanje. HVALA vsem za nesebično pomoč!!!!

Jure Robič

vrhunski ekstremni kolesar
Tecar® skupaj z Bionic® terapijo lahko rečem, dela čudeže, saj sem v štirih dneh pozdravil poškodbo, ki je prej nisem mogel v štirih tednih!

Miran Stanovnik

vrhunski motociklist
Deležen sem bil individualne obravnave z masažo, uporabe Bionic® terapije, terapije z napravo Tecar®, kot tudi IMT® intuitivnega mentalnega treninga, metode, nad katero pa sem res navdušen.

Aleš Mušič

član hokejske reprezentance Slovenije
Presekano tetivo so mi v Althei® zdravili 3-5x tedensko in že po parih terapijah se je poznala ogromna razlika, saj se mi je namreč rana zelo hitro, lepo in dobro zacelila, nad čemer je bil presenečen tudi zdravnik, ki me je operiral.

Elvis Kudič

atlet
Ko sem prvič prišel v Althea center poškodovan so takoj poskrbeli zame. Povedal sem, da me je na tekmah zelo strah, pa mi je Nena predlagala mentalni trening. Že po prvi terapiji sem se počutil drugače. Terapijo obiskujem že eno leto in napredek je zelo velik (od 1 do 10 je to 10!). Na tekmah sem sproščen, samozavesten, imam določen cilj. V Althei se počutim super.