IMT intuitivni mentalni trening

… v življenju ni naključij, so samo “KLJUČI” (na-ključ-je) …

“Nekaterih stvari ne moreš videti z očmi. Videti jih moraš s srcem, kar ni tako lahko. Če boš s svojimi spomini oživel otroka v sebi in zaživel njegove sanje, bosta skupaj potovala in si utirala pot skozi dogodivščino, ki se imenuje življenje. Vselej si prizadevaj po najboljših močeh. In tvoje srce se nikoli ne bo utrudilo ali postaralo … Odkrivanje novih svetov ne prinaša le sreče in modrosti, temveč tudi žalost in strah. Kako bi mogli ceniti srečo, ne da bi vedeli, kaj je žalost? Kako bi mogli doseči modrost, ne da bi se spopadli s svojimi strahovi?
Velik izziv življenja je premagati meje znotraj sebe, jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je mogoče.“
(Delfin; Sergio Bambaren)

Intuitivni mentalni trening IMT® = celostno usposabljanje za lažji vsakdan (mentalno, čustveno, energijsko)
- športniki: vizualizacija za učinkovitejše, lažje in hitrejše doseganje športnih rezultatov; odpravljanje težav kot so: strah pred poškodbami, nezaupanje vase, travme po poškodbah, slaba koncentracija, strah pred napakami…
- poslovneži: učinkovito načrtovanje in realizacija ciljev, odkrivanje lastnih virov, potencialov, kreativnosti, kvalitetno in učinkovito vodenje sodelavcev, odpravljanje stresa
- partnerski odnosi: izboljšanje komunikacije, odpravljanje težav, nerazumevanje, delo na sebi, odnosu
- dijaki, študentje: izboljšanje učnih navad, učinkovito načrtovanje učenja/študija, doseganje ciljev, izboljšanje koncentracije, odpravljanje stresa in strahu pred izpiti, učitelji, odpravljanje težav s koncentracijo
- zdravje: kako poskrbeti za svoje zdravje, dobro počutje, kako odpraviti bolečine, travme po poškodbah, svetovanje pri skrbi za zdravje
- starši, učitelji, trenerji: kako izboljšati odnose, biti slišan in znati poslušati, živeti v harmoničnih odnosih, voditi ekipo, ki deluje, odnosi starši – otroci, partnerstvo, odnos do samega sebe, odnosi na poslovnem področju, odnosi v šoli, teamu, odnosi med vrstniki.

Hitre in učinkovite IMT® tehnike vam pomagajo

  • ozavestiti, opuščati in prečistiti prepričanja, ki ste jih prerasli in vas omejujejo pri vašem nadaljnjem razvoju in napredku
  • sprejeti sebe kot osebnost, z vsem spektrom lastnosti
  • začutiti, sprejeti in aktivirati, ter uporabljati svojo notranjo moč
  • zaživeti harmonično, v skladu s samim seboj
  • vzpostaviti stik s samim seboj, svojim nezavednim, se v popolnosti začutiti in sprejeti, take kot ste, popolno božansko bitje.

Največje zadovoljstvo po končanih srečanjih mi je gledati nasmejane obraze vseh vas, ki ste odložili bremena preteklosti, ter podali na pot sprejemanja sebe, takih kot ste, ki končno upate živeti svoje bistvo in svetu pokazati zaklade, ki jih nosite v srcu - kar takoj, tukaj in zdaj. 
Čar “IMT®” je zame v tem, da je vsako srečanje drugačno, saj poteka skladno s spremembami, ki so se zgodile od predhodnega obiska in glede na vaše trenutne potrebe in pripravljenost na transformacijo.

IMT® treninge vodim Nena Veber

V Althea® centru se ukvarjam z IMT ® intuitivnimi mentalnimi treningi in NLP® coachingi in treningi vrhunskih športnikov, poslovnežev, rekreativcev, staršev, učiteljev, trenerjev, mladostnikov, otrok, babic in dedkov … ter celostnim osebnostnim in energijskim svetovanjem vsem, ki ste se pripravljeni začutiti, sprejeti ter preseči svoje »meje«, omejujoča prepričanja, vzorce delovanja in razmišljanja.

Poleg formalne izobrazbe se ves čas dodatno izobražujem in izpopolnjujem, spoznavam različne energijske, intuitivne, mentalne tehnike dela na sebi, ki mi pomagajo biti v harmoniji s seboj in svojo okolico. Te izkušnje in spoznanja v srečanjih in treningih uspešno prenašam na vas kliente, s katerimi sodelujem.

Moja strokovna izpopolnjevanja med drugim vključujejo:
- IMT® intuitivni mentalni inštruktor in trenerka (1999)
- Tecar® terapevt (2008)
- Bionic care® inštruktor in terapevt (2009)
- Theta healing DNA praktik (2009)
- RPT reference point praktik (2010)
- Energy Kinesiology TFH practitioner (2011)
- starQI® inštruktor in terapevt (2013)
- Usui Shiki Ryoho Izvorni Reiki (osebno mojstrstvo, III A) (2009-2014)
- INLPTA NLP Master Coach (2012-2015)
- BARS®: Access Bars®, Access Energetic Facelift™, Body Process: Sight & Insight (2014-2015)
- INLPTA Trenerka (2016)

Največji izziv v življenju mi je, tako kot “Delfinu” Sergia Bambaren-a, premagati meje znotraj sebe in jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je to mogoče. Ta osebni izziv mi je vodilo pri delu z vsemi VAMI, ki želite, prav tako kot jaz iz sebe iztisniti tisto najboljše, kar prinašate s seboj v ta prostor in čas.
Globoko verjamem, da tudi zapisa o IMT® treningih niste našli po naključju, ampak vam je ta ključ namenjen, ker ga potrebujete prav v tem trenutku.

Ni na-ključ-je, da so center Althea®, ko je prišel njihov ključ (čas) našli hokejist Anže Kopitar, biatlonec Jakov Fak, deskar na snegu Žan Košir, tenisač Blaž Kavčič, mojster borilnih veščin Denis Chorchyp, skakalec Peter Prevc, motociklist Miran Stanovnik, ultramaratonec Lojze Primožič, pokojna Jure Robič in Ruth Podgornik Reš, in še mnogo drugih vrhunskih športnikov posameznikov in reprezentanc (biatlonska, skakalna, nordijski kombinatorci, deskarji na snegu, tekači na smučeh, hokejisti, košarkaši, atleti, tekači in maratonci, boksarji…).

Ste našli svoj ključ? Se nam boste pridružili? Prisrčno vabljeni, veseli Vas bomo.