Promocija zdravja (paketi)

Programi promocije zdravja imajo za cilj ohranjanje in krepitev telesnega in duševnega zdravja, ter dobrega počutja vsakega posameznika. Skrb za zdravje je vsakodneven, doživljenjski proces. Na delovnem mestu je dolžnost delodajalca, da poskrbi za programe promocije zdravja za svoje zaposlene. Prav vsakdo od nas pa mora za svoje zdravje in dobro počutje poskrbeti tudi sam. Prav vsak dan. Dan za dnem. Le tako bova, kot je tudi slogan
Althea centra Zdravja in Harmonije: "Zdravje in Jaz - Prijatelja". 

V nadaljevanju Vam ponujamo različne pakete storitev, ki jih izvaja naša strokovna in izkušena ekipa strokovnjakov iz več področij. Za izvajanje storitev imamo opremljeno telovadnico in fizioterapijo, lahko pa se dogovorimo za izvajanje določenih storitev tudi na Vašem domu / delovnem mestu. Poleg paketov se lahko dogovorimo za izvedbo različnih predavanj na temo zdravja, seveda pa lahko storitve v paketu izvajamo tudi posamično.

Programi vključujejo:

  • posnetek stanja
  • analizo potreb
  • izvedbo treninga
  • spremljanje rezultatov in prenos novo osvojenih veščin v prakso
  • individualno podporo in spremljanje po zaključku programa.

Programi so primerni in posebej prilagojeni za podjetja, time, skupine, družine, pare, posameznike. 

 

Paket 1 Paket 2 Paket 3 Paket 4
Masaža Fizioterapija Prehrana, delovni prostor  Vsebina prilagojena vašim potrebam
Preventivna vadba Kinezioterapija Razvoj kompetenc zaposlenih (NLP, IMT)  (individualni programi, skupine)


Kinezioterapija
oziroma gibalna terapija predstavlja rehabilitacijo z gibanjem, kjer se združujeta kineziološki in medicinski vidik. Kinezioterapijo v večini primerov uporabljamo kot sredstvo za zdravljenje kroničnih poškodb, vračanje v stanje pred poškodbo in kot del zdravljenja poškodbe.

Preventivna vadba predstavlja del kinezioterapije s katero želimo preprečiti poškodbe in izboljšati zdravje. Preventivna vadba se prilagodi vsakemu delovnemu mestu posebej in se tako v večji meri preprečijo najpogostejše poškodbe oziroma kronična obolenja, značilna za delovno mesto.

Masaža je znana tehnika za sprostitev napetih mišic, blagodejno deluje na živčevje in izboljšuje prekrvavitev. Poleg fizioloških dejavnikov pa masaža dobrodejno deluje na psihološko stanje človeka. V našem centru izvajamo klasične, športne, terapevtske masaže, ter masaže za energijsko harmonizacijo.

NLP & IMT mentalni trening in coaching je namenjen temu, da se naučite, kako si v vsakodnevnem življenju pomagati sam. Naučite se opazovati, poslušati, začutiti, analizirati, kaj se vam dogaja in v Vašem življenju ne bo več neznanih letečih predmetov (NLP) ...


Vsebino programa in ponudbo s ceno pripravimo po uvodnem razgovoru, ki ga opravimo z Vami in je prilagojena Vašim potrebam in željam.