Delavnica za celostni vid

ČUTIM – GLEDAM – VEM – VIDIM

Vabimo Vas na delavnico za celostni vid, kjer se boste seznanili z učinkovitimi vajami za izboljšanje fizičnega vida, ter spoznali tehnike globinskega uvida.

Oči so naše bogastvo, naše okno v svet.
Kljub temu so najbolj zapostavljen del našega telesa. Kožo, lase, nohte, intimne dele umivamo, negujemo, vlažimo, mažemo, mišice treniramo, sklepe razgibavamo.

Na oči pa pozabljamo. Ko se nam vid poslabša, si nataknemo očala in mislimo, da smo s tem poskrbeli za oči. Pa ni čisto tako.
Očala so bergle, ki polenijo naše oči in vid še poslabšajo.

Sami lahko naredimo največ za vzdrževanje in izboljšanje fizične kondicije naših oči in posledično našega fizičnega vida, kot tudi krepitev stika s samim seboj in razvijanja svojih notranjih, globinskih uvidov, sprejemanje tega kar začutimo in “vidimo”, ki nam posledično pomagajo tudi jasneje fizično videti.

Na naših delavnicah za celostni vid boste spoznali različne vaje, pristope in načine vzdrževanja fizične kondicije naših oči. Spoznali boste vaje za krepitve mišic in se naučili sprostiti oči in očesne mišice z masažo akupresurnih točk.
Spoznali boste intuitivni mentalni trening, ki vam bo pomagal k boljšemu čutenju sebe in jasnejšemu notranjemu vidu in uvidom.
Skozi pogovor z IMT trenerko pa boste ozaveščali, kje si mogoče zatiskate oči in česa ne želite, zmorete videti ter sprejeti, pa lahko posledično povzroča tudi težave z očmi.

Za pokušino le nekaj utrinkov iz vsebine delavnice:

  • povezava oči in našega pogleda na svet skozi TKM
  • škodljivi vplivi na naše oči
  • kako doseči izboljšanje vida
  • pravilno dihanje za regeneracijo celic oči
  • fizične tehnike / vaje za izboljšanje vida
  • energijske tehnike
  • IMT® intuitivni mentalni trening
  • … vse ostalo pa vam zaupamo na delavnici …

Delavnice vodi Nena Veber, INLPTA NLP coach in IMT® trenerka, inštruktorica starQI® tehnike, refleksoterapevtka, reikistka.

Pomirimo našo globino, poskrbimo za naše oči celostno (vadba, razmišljanje, gibanje, nega in prehrana, stik s seboj, čutenje):
zaČUTIM – spreGLEDAM po noVEM – uVIDIM

Naši tečaji in delavnice potekajo v majhnih skupinah 3-6 udeležencev, zato Vas prosimo k predhodnim prijavam. Termine delavnice razpišemo, ko se zbere zainteresirana skupina. Prosto mesto si zagotovite z nakazilom nevračljivega depozita 50€, dokončno udeležbo pa potrdite s plačilom preostalega zneska najkasneje 3 dni pred začetkom tečaja/delavnice na:

na račun: SI56 0312 7100 0555 717
prejemnik: Althea d.o.o., zdravstvo, storitve, izobraževanje
Železniška ulica 5, 4248 Lesce, Slovenija
namen: naziv tečaja/delavnice (delavnica izboljšanja vida)
sklic: datum izvedbe (npr. SI00 ddmmllll – dan mesec leto)

Cena z vklj. ddv: 195 eur (vsak udeleženec prejme priročnik)
Termin delavnice: po dogovoru z udeleženci, ko se zbere zainteresirana skupina (2 - 4 udeležencev)
Kje: Althea® center zdravja in harmonije, Železniška 5, 4248 Lesce

Prijava na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali telefon: 040 81 85 85 – ob prijavi nam pošljite še en vaš kontaktni podatek (ime & priimek, elektonski naslov ali mobitel številka) za obvestila o morebitnih spremembah terminov.

Splošni pogoji prijave na delavnice.