PON-PET/8.00-20.00

delovni čas po dogovoru

+ 386(0)4 531 69 75

informacije

info@althea.si

elektronska pošta

Železniška ulica 5, Lesce

kje se nahajamo

Telesna drža

TELESNA DRŽA je rezultat našega vsakdana, našega načina življenja in prav tako našega trenutnega razpoloženja. Je pomemben del zunanje podobe človeka, saj je tudi od nje odvisno kakšen prvi vtis pustimo na sestanku, zmenku ali kar tako, na sprehodu.

Ste vedeli, da so težave, kot npr. glavoboli, bolečine v križu in ostalih sklepih, rezultat slabe TELESNE DRŽE? Kaj pa, da slaba telesna drža vpliva na funkcijo notranjih organov kot npr. pljuča? Priporočamo Vam ogled spodnjega videa v katerem boste o drži telesa izvedeli več.

Priporočila: Kar se tiče obravnave osebe s slabo telesno držo je najboljše, da je le-ta individualna. Ko telo z bolečinami začne opozarjati na nepravilnosti je zadnji čas za obisk pri fizioterapevtu. Ne bo dovolj, da se boste bolečin trenutno znebili. Pomembno je, da se naučite pravilnega gibanja in zavedanja telesa, da se bolečine povezane z držo ne bodo čez čas ponovile.

Vsa ta priporočila izpolnimo v našem Centru Zdravja in Harmonije Althea, kjer s sodelovanjem fizioterapevta na eni strani in trenerja na drugi celostno obdelamo vaše telo. Vsi, ki bi radi nekaj naredili v tej smeri, vabljeni v Altheo v Lesce po nasvete.

Za vsa vprašanja smo Vam na voljo: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Želimo Vam lep vikend.

(NE)SORAZMERJE TELESA (mišični nivo)
Dekompresijska bolezen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://althea.si/