PON-PET/8.00-20.00

delovni čas po dogovoru

+ 386(0)4 531 69 75

informacije

info@althea.si

elektronska pošta

Železniška ulica 5, Lesce

kje se nahajamo

Delavnica "Poglobim se vase - postavim se zase"

8c4e7ddecfb739ef5c33c55621b27630

Poglobili se bomo vase in poiskali in začutili svoje vire moči. Uporabili jih bomo za preseganje omejitev na enem od izbranih področij svojega delovanja.
Naučili se bomo, kako notranjo moč in vire aktivirati in se postaviti zase. Poiskali, kje sami sebe onemogočamo in čemu to služi.
Se naučili, kako te vzorce presežemo. Se podali raziskovat zakaj odpovemo ravno, ko se moramo postaviti zase.

Število udeležencev: 03* - 06 oseb
(*delavnica se izvede v primeru najmanj 03 prijav)
Termin izvedbe: Petek 16.2.18 – nedelja 18.2.18
Prihod: petek 17h do 17.30h, Odhod: nedelja 11h do 11.30h

Lokacija izvedbe
: »Dedkova hiša«, Zgornje Jezersko 89b, 4206 Zg. Jezersko
https://www.althea.si/apartma
Namestitev: 1x 2 posteljna soba, 1x 4 posteljna soba

Redna cena: 199 eur + DDV (zgodnje prijave do 27.1.18 do 13 ure = cena 133 eur + DDV)
Cena vključuje: nastanitev; lahka večerja petek; sobota: zajtrk, kosilo, lahka večerja; nedelja zajtrk; turistična taksa, delavnica z materiali.


Praktična delavnica samospoznavanja.

Vabljeni na izkustveno delavnico samospoznavanja in aktivacije svojih notranjih virov moči.

S praktično uporabo različnih tehnik se bomo poglobili vase in poiskali svoje vire moči. Vsi jih imamo in so nam vedno in povsod na razpolago. Če smo s pozornostjo preveč usmerjeni v zunanji svet in dražljaje izven sebe, nanje nehote lahko pozabimo ali se jih ne zavedamo dovolj. Mogoče celo mislimo, da jih sploh nimamo. Ne znamo ali zmoremo biti močni.

Na delavnici bomo svoj fokus usmerili nazaj vase, se začutili, poiskali svojo notranjo točko moči in ozavestili svoje notranje vire. Uporabili jih bomo za preseganje omejitev na enem od izbranih področij svojega delovanja. Poiskali kje in zakaj sami sebe onemogočamo. Zakaj odpovemo, ko bi se morali postaviti zase.

Aktivirali bomo svojo notranjo moč in vire. Se ponovno zaljubili vase. Si zaupali, si upali. Se pogumno in ponosno postavili zase.


Delavnico vodim: NENA VEBER
, IMT intuitivna mentalna trenerka, NLP trenerka in master coach

V Althea centru Zdravja in Harmonije se ukvarjam z NLP treningi in coachingom, IMT® intuitivnimi mentalnimi treningi vrhunskih športnikov, poslovnežev, rekreativcev, podjetij in timov. Celostnim osebnostnim treningom vseh posameznikov, ki ste se pripravljeni začutiti, sprejeti, preseči svoje meje, omejujoča prepričanja, vzorce delovanja in razmišljanja. Vodim programe promocije zdravja. Verjamem, da v življenju ni naključij. Na-ključ-je. So le ključi. Življenje nam jih ponudi. Na nas je, da smo pozorni. Da zaznamo, vidimo, slišimo, čutimo kaj se nam dogaja. Da te ključe prepoznamo in jih upamo vzeti. Odkleniti naslednja vrata na naši poti razvoja. Zakorakati svojim izzivom nasproti.

Osebne izkušnje (moževa smrt zaradi raka, pa ko sem za rakom zbolela še sama, so mi pokazale in me naučile, da se moram sama postaviti zase in najti moč v sebi, kajti vsa zunanja orodja in tehnike so le pomoč, »bergla« da lažje vstanemo ko se postavljamo na noge in opora, dokler popolnoma ne aktiviramo svoje moči in pogumno in ponosno odkorakamo po svoji poti in živimo svoje sanje.

Sem ponosna na to, da se nisem pozabila igrati, ostati igriva. Po duši sem mavrični metulj, ki verjame, da so sanje zato, da jih sanjamo. Uresničujemo. Živimo. Letimo. Se sebe ne bojimo. Da si zaupamo. Da upamo. Največji osebni izziv v življenju mi je, premagati meje znotraj sebe in jih odriniti tja, kamor še v sanjah ne bi pomislili, da je to mogoče. To je moje vodilo pri delu. Tudi z vami ki želite, tako kot jaz, iz sebe iztisniti tisto najboljše, kar prinašamo s seboj v ta prostor in čas.

Več o meni: https://www.althea.si/nena-veber.html

Protokol poteka terapij v Covid-19 razmerah
Rezultati nagradnega žrebanja

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://althea.si/