PON-PET/8.00-20.00

delovni čas po dogovoru

+ 386(0)4 531 69 75

informacije

info@althea.si

elektronska pošta

Železniška ulica 5, Lesce

kje se nahajamo

Biatlonci pred Sočijem na pripravah na Pokljuki

d722f2a14a84b7ad8053262f61a6106b
Biatlonci so na zadnjih pripravah pred OI v Sočiju na Pokljuki. Po napornih treningih potrebujejo hitro regeneracijo in sprostitev.

Kako jim pri tem pomagamo v Althea Center Zdravja in Harmonije, si preberite v njihovih izjavah, danes z vami v naši rubriki Jakov Fak:

"V Centru zdravja in harmonije Althea se vedno počutim sproščeno, umirjeno in z dobrimi občutki zapustim njihove prostore. Velikokrat nam olajšajo pot dekleta iz centra, saj nas pridejo zmasirat celo na Pokljuko, kjer ponavadi treniramo, kar nam pri zelo zasedenih urnikih zelo pomaga in prispeva k hitrejši regeneraciji po naporih. Obenem njihove terapije omogočajo tudi zelo dobro sanacijo športnih poškodb, kar sem občutil tudi sam, ko sem imel težave z ramenom in pri ozeblini prsta. Althea nikakor ni namenjena le vrhunskim športnikom, temveč tudi vsem tistim, ki iščete nekaj drugačnega, saj je paleta njihovih storitev zelo raznolika. Ob tej priliki se jim tudi zahvaljujem za sodelovanje pri uspešnih sanacijah mojih zdravstvenih težav."

Althea Center v reviji Obrazi
Nova Facebook stran Althea Centra Zdravja in Harmo...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://althea.si/