PON-PET/8.00-20.00

delovni čas po dogovoru

+ 386(0)4 531 69 75

informacije

info@althea.si

elektronska pošta

Železniška ulica 5, Lesce

kje se nahajamo

Althea dan odprtih vrat v sliki in besedi

a42a2aa6c7440291c38ba9adc5892a56

V Althea centru Zdravja in Harmonije smo ob 5. obletnici delovanja odprli vrata obiskovalcem in jih seznanili z dosedanjim delom in terapevtskimi novostmi, med drugimi energijsko diagnostiko, ki jo uporabljajmo pri delu s športniki za hitrejšo regeneracijo in boljše načrtovanje forme, preventivo. Vabilu na obisk so se odzvali številni vrhunski športniki, kot tudi mladi upi slovenskega športa, ki že vsa leta delovanja centra v primeru poškodb prav k nam prihajajo na terapije.

V sproščenem klepetu in druženju so mladi vedoželjno prisluhnili nasvetom že uveljavljenih kolegov. Srečali smo hokejsko legendo Rudija Hitija, puščavskega lisjaka Mirana Stanovnika, boksarja Chorchypa, ultramaratonko Nežo Mravlje, ki je tudi fizioterapevtka v Althei in je športnikom zaupala kar nekaj koristnih nasvetov, kako se s preventivo izogibati poškodbam. Obiskala sta nas gosta iz Anglije, Stuart Monk, direktor Concept4Soccer International in Steven Potts, trener vratarjev in skavt Liverpool & Manchester City, s katerima sodelujemo v okviru njihove nogometne akademije v Sloveniji.

Za udobje brbončic sta poskrbela Mateja Reš s presno torto in svežimi zelenjavnimi in sadnimi sokovi, ter Marko Arvaj z eko prigrizki.

Podarite dobro počutje
StarQi energijska diagnostika - svetovna novost

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://althea.si/